Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

CTEK Akkuteszter (56-924)

ctek-akkuteszter
ctek-akkuteszter
ctek-akkuteszter
Garancia idő
2 év
Részletek

A CTEK Battery Analyzer akkumulátorelemző pontosan teszteli minden típusú (nedves, gondozásmentes, Ca/Ca és zselés) 12 V-os ólom-sav akkumulátor állapotát.

 

 

Könnyen használható, gyors és könnyen értelmezhető eredményeket biztosít. Az átlátható kijelző egyértelmű információkat biztosít bármilyen 12 V-os ólom-sav akkumulátor állapotáról, illetve tanácsot ad a szükséges műveletekre vonatkozóan.  

Mivel az akkumulátort nem szükséges leválasztani a járműről, az akkumulátorelemző által alkalmazott, szabadalmazott technológia biztonságosan használható mind a felhasználóra, mind a járműelektronikára nézve.

 

 

A termék véd a pólusok felcserélésével szemben, nem teszi ki az akkumulátort terhelésnek, hőnek vagy szikrának. Egyszerűen csak csatlakoztassa az akkumulátorhoz (az akkumulátort nem szükséges leválasztani), majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az akkumulátort másodpercek alatt leteszteli, majd az eredményeket és az elvégzendő műveletekre vonatkozó tanácsokat megjeleníti a képernyőn.

 

A szabadalmazott technológiának köszönhetően a berendezés gyors és pontos teszteredményeket biztosít az akkumulátor megterhelése nélkül. A legtöbb 12 V-os, 200-1200 EN közötti ólom-sav indító akkumulátorhoz használható.

 

Műszaki adatok:

Típusú mérési feszültség:
analóg

Típusú vizsgálat akkumulátorok:
ólom-sav

Üzemi feszültség:
8-15 V

felbontás:
0,1 V

pontosság:
± 0,1 V

kör:
200-1 200 HU

felbontás:
25 HU

pontosság:
± 25 HU

 

Adatok
Cikkszám
56-924
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek