Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

ctek-akkuteszter
CTEK Akkuteszter (56-924)
38 500 Ft
35 000 Ft
9

CTEK Akkuteszter (56-924)

ctek-akkuteszter
ctek-akkuteszter
ctek-akkuteszter
Garancia idő
2 év
Külső raktáron
Bolti ár: 38 500 Ft
Online ár: 35 000 Ft
Kezdete: 2023.06.21  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Kedvezmény 9
Megtakarítás 3 500 Ft
Részletek

A CTEK Battery Analyzer akkumulátorelemző pontosan teszteli minden típusú (nedves, gondozásmentes, Ca/Ca és zselés) 12 V-os ólom-sav akkumulátor állapotát.

 

 

Könnyen használható, gyors és könnyen értelmezhető eredményeket biztosít. Az átlátható kijelző egyértelmű információkat biztosít bármilyen 12 V-os ólom-sav akkumulátor állapotáról, illetve tanácsot ad a szükséges műveletekre vonatkozóan.  

Mivel az akkumulátort nem szükséges leválasztani a járműről, az akkumulátorelemző által alkalmazott, szabadalmazott technológia biztonságosan használható mind a felhasználóra, mind a járműelektronikára nézve.

 

 

A termék véd a pólusok felcserélésével szemben, nem teszi ki az akkumulátort terhelésnek, hőnek vagy szikrának. Egyszerűen csak csatlakoztassa az akkumulátorhoz (az akkumulátort nem szükséges leválasztani), majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az akkumulátort másodpercek alatt leteszteli, majd az eredményeket és az elvégzendő műveletekre vonatkozó tanácsokat megjeleníti a képernyőn.

 

A szabadalmazott technológiának köszönhetően a berendezés gyors és pontos teszteredményeket biztosít az akkumulátor megterhelése nélkül. A legtöbb 12 V-os, 200-1200 EN közötti ólom-sav indító akkumulátorhoz használható.

 

Műszaki adatok:

Típusú mérési feszültség:
analóg

Típusú vizsgálat akkumulátorok:
ólom-sav

Üzemi feszültség:
8-15 V

felbontás:
0,1 V

pontosság:
± 0,1 V

kör:
200-1 200 HU

felbontás:
25 HU

pontosság:
± 25 HU

 

Adatok
Cikkszám
56-924
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zoli
2023.05.17
Jó minőség elérhető áron. Gyors ellenőrzést tesz lehetővé, az akkumulátor állapotáról egyértelmű szöveges üzenetet ad. Kijelzi a feszültség és az indítóáram értékét. A teszterrel és webáruházzal is elégedett vagyok.
Hasonló termékek