Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

ctek-ctx-battery-sense
Ctek CTX Battery Sense akkumulátor töltöttségi állapot visszajelző (40-149)
16 879 Ft
14 677 Ft
13

Ctek CTX Battery Sense akkumulátor töltöttségi állapot visszajelző (40-149)

ctek-ctx-battery-sense
ctek-ctx-battery-sense
ctek-ctx-battery-sense
Garancia idő
2 év
Raktáron :  2 db
Bolti ár: 16 879 Ft
Online akciós ár: 14 677 Ft
Kezdete: 2021.10.20  
Az Online akciós ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!

*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Kedvezmény 13
Megtakarítás 2 202 Ft
Részletek

Megelõzi a jármű lerobbanását. Ezzel a bluetooth-kapcsolatra képes, intelligens felügyelőkészülékkel könnyedén figyelemmel kísérheti akkumulátora állapotát. A készülék könnyen beszerelhető és az ingyenesen letölthető iPhone vagy Android alkalmazáson keresztül biztosít adatokat. Kompatibilis kommunikációs eszközök: Android OS 4.4 (vagy újabb) és Bluetooth 4.0 hardver. iOS 7 (vagy újabb) és Bluetooth 4.0 hardver (iPhone 4S vagy újabb).

Kövesse figyelemmel akkumulátora állapotát. Egyszerűen csak csatlakoztassa a Battery Sense felügyelőkészüléket, és töltse le az ingyenes alkalmazást.

Minden autóhoz, motorkerékpárhoz, stb. használható. 4,5 Ah-s és nagyobb motorindító akkumulátorok • Folyamatosan méri az akkumulátor állapotát és valós idejű információkat ad erről • Bluetooth-on keresztül automatikusan szinkronizálja a statisztikákat a mobiltelefonnal • Több Battery Sense felügyelõkészülék is szinkronizálható egy mobiltelefonnal • Egyszerűen értelmezhetõ állapotjelzés a jármű akkumulátoráról • Akár három hónap adatait is képes tárolni • Figyelmeztet, ha az akkumulátor töltöttsége kritikus szintre esik illetve ha hét napig nem történik mérés.

 

Műszaki adatok

 

 

Névleges DC feszültség: 7,0-16 VDC

Minimális akkumulátorfeszültség: 7,0 VDC

Max. áramfelvétel: Kevesebb, mint 1 mA 12,5 V-on

Környezeti hõmérséklet: -30 °C és +85 °C között

Akkumulátortípusok: 12 V-os ólom-sav akkumulátorok

Akkumulátorkapacitás: 4,5–200 Ah

Szigetelés: IP67

Adatok
Cikkszám
40-149
Vélemények
Átlagos értékelés:
2 (1 vélemény)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Csete Zoltán
2018.07.24
A beüzemeléskor, azaz az első lekérdezéskor 86%-os töltöttségűnek mutatta az akkumlátorom. Rátettem a C-tek töltőt, ami feltöltötte, ekkor 95%-ra írta ez a készülék. Utána használtam az autót és elég dinamikusan változott a töltés 60% tól 95% ig viszonylag gyors egymásutánba. A meglepetés az volt amikor kiirta, hogy -65 C az akkumlátor hőmérséklet. A másik érdekesség, hogy 90%-os töltöttségnél este leállítom az autót, reggel pedig kiírja , hogy már 100%-os a töltöttség. Egyenlőre még próbálgatom, de nem tartom megbízhatónak.
Hasonló termékek