Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 569 Ft - 21 250 Ft
Méret - Hosszúság (mm)
98 - 172
Méret - Szélesség (mm)
1 - 230
Méret - Magasság (mm)
24 - 74
Kompatibilitás
Töltő cellák
Elemrendszer
Töltési idő
Töltési állapotjelző
Tartozék akku

VARTA töltő

25termék 125

Megbízható és azonnal használatra kész, amikor az energiára a legnagyobb szükség van – akár otthon tartózkodik, akár házon kívül. Töltőink használatával több százszor is feltöltheti a VARTA akkumulátorokat.

Ha egy egyszerűbb töltőt keres, többféle tölthető elemmel vagy üresen is kapható a Varta pocket charger töltő 4DB AA 2600MAH akkumulátorral - 57642, amivel csak ceruza elemeket lehet tölteni. Ha fontos a környezettudatosság, környezetkímélő és újrahasznosított anyagokkal készítette a Varta az Ecocharger töltőt 4DB AAA 800MAH akkumulátorral - 57680. A Varta LCD Smart charger töltő 4DB AA 2100MAH akkumulátorral - 57684 a VARTA okos töltője, amely képes a cellánkénti töltésre , tehát nem csak párosan tudja tölteni az elemeket, valamint okos töltést is tud, ezért hatékonyabb áramfelhasználás terén mint egy egyszerű töltő. Ha az a fontos, hogy minnél több elemet tudjunk tölteni, a Varta LCD multi charger töltő akkumulátor nélkül - 57681 képes akár 8db (4db AA és 4db AAA) elemet tölteni párhuzamosan, így garantálva hogy sosem maradunk elemek nélkül. Akármi is legyen szükséglet töltők terén, a Varta maximálisan kielégíti a vásárlói igényeket innovatív termékeivel.
varta töltök banner

A teljes hazai VARTA szortiment készletről elérhető - vartamintabolt.hu