Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

VARTA töltők

26termék 126

ELEMTÖLTŐK, MINDENFÉLE TÖLTÉSI IGÉNYHEZ - Gyors, biztonságos és könnyen használható. A VARTA a legjobb megoldás nyújtja minden töltési célra: 

Megbízható és azonnal használatra kész, amikor az energiára a legnagyobb szükség van – akár otthon tartózkodik, akár házon kívül.
Töltőink használatával több százszor is feltöltheti a VARTA akkumulátorokat.
Ha egy egyszerűbb töltőt keres, többféle tölthető elemmel vagy üresen is kapható a Varta pocket charger töltő 4DB AA 2600MAH akkumulátorral - 57642, amivel csak ceruza elemeket lehet tölteni. Ha fontos a környezettudatosság, környezetkímélő és újrahasznosított anyagokkal készítette a Varta az Ecocharger töltőt 4DB AAA 800MAH akkumulátorral - 57680. A Varta LCD Smart charger töltő 4DB AA 2100MAH akkumulátorral - 57684 a VARTA okos töltője, amely képes a cellánkénti töltésre , tehát nem csak párosan tudja tölteni az elemeket, valamint okos töltést is tud, ezért hatékonyabb áramfelhasználás terén mint egy egyszerű töltő. Ha az a fontos, hogy minnél több elemet tudjunk tölteni, a Varta LCD multi charger töltő akkumulátor nélkül - 57681 képes akár 8db (4db AA és 4db AAA) elemet tölteni párhuzamosan, így garantálva hogy sosem maradunk elemek nélkül. Akármi is legyen szükséglet töltők terén, a Varta maximálisan kielégíti a vásárlói igényeket innovatív termékeivel.
varta töltök banner

A teljes hazai VARTA szortiment készletről elérhető - vartamintabolt.hu