Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

VARTA akkumulátor töltő

13termék113

ELEMTÖLTŐK, MINDENFÉLE TÖLTÉSI IGÉNYHEZ - Gyors, biztonságos és könnyen használható. A VARTA a legjobb megoldás nyújtja minden töltési célra: 

Megbízható és azonnal használatra kész, amikor az energiára a legnagyobb szükség van – akár otthon tartózkodik, akár házon kívül.
Töltőink használatával több százszor is feltöltheti a VARTA akkumulátorokat.
A Varta legokosabb töltője a Varta LCD 15perces 4xAA 2400mAh töltő - 57675 egy olyan készülék amely maximális biztonság mellett képes a legtovább megőrízni az akkumulátor cellák élettartalmát. Csepptöltő funkcióval rendelkezik, nem károsítja az akkumulátort ha folyamatosan töltés alatt van. Képes mutatni a töltöttségi állapotot, hőmérséklet kijelzője is van és felismeri a hibás cellákat is. Ha a maximumot élettartalmot szeretnénk kihozni az újratölthető elemekből akkor ez a töltő kötelező darab minden háztartásba!
Szerényebb töltési sebességgel rendelkezik a Varta kisebbik okostöltője, - Varta LCD Smart 4xAA 2100mAh töltő - 57674, de így sincs szégyenkezni valója. Minden hasznos tulajdonságát megörökölte a nagyobbik okostöltőtől, többek között ez a töltő is csepptöltő funkciós, vagyis a maximum életartalmot szintén kihozhatjuk vele az akkumulátor cellákból.
varta töltök banner

A teljes hazai VARTA szortiment készletről elérhető - vartamintabolt.hu