Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

Bosch akkumulátor töltő

3termék 13

Bosch akkumulátor töltő

 

Bosch akkumulátor töltőket úgy tervezték, hogy többféle technológiájú akkumulátort is képes legyen feltölteni, és mivel okostöltő, mindezt jóval hatékonyabban végzi mint a standard akkumulátor töltők.

A Bosch C3 akkumulátor töltő egy intelligens 4 lépéses automata töltő imulzustöltéssel é csepegtetős töltési funkciókkal. A C3 akkumulátor töltő automatikusan észleli, hogy 6 vagy 12V-os e az akkumulátor, valamint hogy milyen erős töltésre van szükség, így sokkal kényelmesebb és könyebben használható a többi akkumulátor töltőhöz képest.

A Bosch C7 akkumulátor töltő egyintelligens 6 lepépses auomata töltő ami több hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a regeneációs módot és a és a tápálletási tartalékot. A C7 ideális választás az ólom-savas akkumulátorok fentartásához (GEL, AGM és VRLA/SLA) 230Ah-ig, ami lehetővé teszi a széles körű kompatibilitást a legtöbb járműhöz: klasszikus és modern autók, furgonok, kamionok, buszok, motorkerékpárok és fűnyírók.