Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

Bosch akkumulátor töltő

3termék13

Bosch akkumulátor töltő

 

Bosch akkumulátor töltőket úgy tervezték, hogy többféle technológiájú akkumulátort is képes legyen feltölteni, és mivel okostöltő, mindezt jóval hatékonyabban végzi mint a standard akkumulátor töltők.

A Bosch C3 akkumulátor töltő egy intelligens 4 lépéses automata töltő imulzustöltéssel é csepegtetős töltési funkciókkal. A C3 akkumulátor töltő automatikusan észleli, hogy 6 vagy 12V-os e az akkumulátor, valamint hogy milyen erős töltésre van szükség, így sokkal kényelmesebb és könyebben használható a többi akkumulátor töltőhöz képest.

A Bosch C7 akkumulátor töltő egyintelligens 6 lepépses auomata töltő ami több hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a regeneációs módot és a és a tápálletási tartalékot. A C7 ideális választás az ólom-savas akkumulátorok fentartásához (GEL, AGM és VRLA/SLA) 230Ah-ig, ami lehetővé teszi a széles körű kompatibilitást a legtöbb járműhöz: klasszikus és modern autók, furgonok, kamionok, buszok, motorkerékpárok és fűnyírók.