Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

Szűrés
Ár (Ft)
118 Ft - 5 355 Ft
Feszültség (V)
Típus
Elektrokémiai rendszer
Referencia IEC
Termékcsalád
Méret - Magasság (mm)
44 - 67
Méret - Átmérő (mm)
10 - 35

VARTA elem

31termék 131

A VARTA fogyasztói elemek biztosítják eszközeink a számára a minden nap szükséges enegiát, legyen szó távírányítókról, órákról, faliórákról, vérnyomásmérőkről, játékvezérlőkről vagy vezeték nélküli perifériákról, vagy bármilyen egyéb eszközről, a VARTA-ban nem fog csalódni.

A csomagoláson található egyértelmű ikonok segítenek a vásárlóknak abban, hogy a készülékükhöz megfelelő energiaforrást válasszák. 

A VARTA ULTRA Lítiumelem-termékkínálata tökéletes megoldás az energiaigényes felhasználási területekhez, mint például a digitális fényképezőgépek, GPS-rendszerek és füstérzékelők táplálása. A lítiumelemek extrém körülmények között is kivételesen jól működnek. A VARTA Ultra lítiumelemei egyformán uralják a -40-től +60 °C-ig terjedő teljes hőmérséklet-tartományt.

Tegyen szert a lehetséges legjobb precizitásra a VARTA Longlife Max Power révén.  Mivel olyan készülékek számára fejlesztették ki, amelyek változó körülmények között igénylik a precíz energiát, a VARTA Longlife Max Power precíz és magas szintű energiaellátást biztosít.

A Longlife Power a VARTA elemkínálatának legerősebb tagja. Mivel kifejezetten olyan eszközök működtetésére tervezték, mint a játékszerek, számítógép-tartozékok, elemlámpák vagy mozgásérzékelők, így a VARTA Longlife Power erőteljes energiát nyújt a változóan nagy energiafogyasztású készülékek számára.

A VARTA Longlife a legtartósabb termék a VARTA elemkínálatában. Különösen olyan készülékekben teljesít jól, amelyeket állandó és alacsony energiaigény jellemez; ilyenek például a távirányítók, faliórák, rádiók, mikrofonok vagy elemlápák. A Longlife elemkínálat azzal tűnik ki, hogy hosszú üzemi idejű és megbízható energiaellátást biztosít.

A VARTA Super Heavy Duty a VARTA minőséget ötvözi a megfizethető árral árérzékeny vásárlóink számára. Ezek az elemek kiváló alternatívát nyújtanak alacsony energiaigényű eszközökbe, mint amilyenek a távirányító, falióra vagy ritkán használt elemlámpa. Ezen Szén-Cink elemek megalkotásokor a könnyebben megfizethető elemeket tüzték ki célnak, amit sikeresen teljesítettek a VARTA szakemberei.

varta elemek banner

A teljes hazai VARTA szortiment készletről elérhető - vartamintabolt.hu