Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

VARTA újratölthető elem

Újratölthető elemek - BÁRMILYEN alkalmazási célra

 

A VARTA újratölthető elemei a legjobb energiellátási megoldást kínálják minden alkalmazáshoz, emellett kímélik a pénztárcát és a környezetet is.

 

SPÓROLJON PÉNZT - 4 VARTA újratölthető elem akár 4000 hagyományos elemet is kiválthat. (Attól függően, hány elem van a csomagolásban, és hány milliamperórás a kapacitásuk.)

AKKUMULÁTORKAPACITÁS - Az újratölthető elemek kapacitását mAh-ban (azaz milliamperórában) fejezik ki. Például a 800 mAh azt jelenti, hogy az adott elem 800 mA erősségű áramot képes leadni egy órán keresztül, vagy pedig 200 mA erősségűt négy órán át.

ALACSONY ÖNKISÜLÉSI ARÁNY - A standard akkumulátorok kisülnek, ha hosszabb időn keresztül nem használják őket. A VARTA akkumulátorainak nagyon alacsony az önkisülési arányuk, ezért kiemelkedően hosszú időn át képesek szolgálni.

HASZNÁLATRA KÉSZ - A VARTA akkumulátorai „használatra készek”, ami azt jelenti, hogy a csomagolásból való kivételt követően azonnal használatba vehetők, anélkül, hogy előzetesen szükséges volna feltölteni őket.

 

Vállogasson kedvére a Varta újratölthető akkumulátorai között, kiemelnénk a legerősebb ceruza akkumulátort: 

Varta Recharge Accu Power 2600mAh AA ceruza akkumuláto- alkalmas fényképezőgépek, vagy vérnyomásmérők kiszolgálására is. 

Figyelmébe ajánljuk az egyik legköltséghatékonyabb ceruza akkut: 

Varta Recharge Accu Power 2100mAh AA ceruza akkumulátor - alkalmas távírányítók de akár számítógépes egerek, billentyűzetek meghajtására is.

 

 

varta ujratoltheto akkuk

 

A teljes hazai VARTA szortiment készletről elérhető - vartamintabolt.hu