Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
8 165 Ft - 35 900 Ft
Kapacitás (Ah)
6 - 30
Hidegindító képesség (A)
85 - 280
Pozitív saru elhelyezkedése
Méret - Hosszúság (mm)
113 - 186
Méret - Szélesség (mm)
49 - 125
Méret - Magasság (mm)
85 - 175

Banner GEL motorkerékpár akkumulátor

banner


12termék 112

Megemelt Banner indítóteljesítmény motorkerékpárokhoz, terepjáró-quadokhoz (ATV AllTerrainVehicles), jetskikhez, gyepnyíró traktorokhoz és hómarókhoz. Terepen történő alkalmazásra különösen megfelel.

Ezek a Banner Bike Bull motorkerékpár akkumulátorok abszolút gondozás *- és szivárgásmentesek, AGM*- és SLA** technológiával készült motorkerékpár-akkumulátorok.

Az SLA- moterkerékpár akkumulátorok teljesen zártak, ami azt jelenti, hogy a savval történt feltöltés után az akkumulátorok gyárilag lezártak, és többé nem felnyithatóak. A felnyitás tönkreteszi az akkumulátort!

Figyelem:
A Bike Bull AGM+SLA oldalhelyzetben is beépíthető!

*Gondozásmentes: a Banner Bike Bull AGM + SLA akkumulátorok savtartalma nem párolog el, így nem szükséges desztillált víz pótlása. Használaton kívül azonban lehetőleg szobahőmérsékleten tároljuk, és vagy folyamatos cseptöltéssel töltsük, vagy havonta ellenőrizzük a motorkerékpár akkumulátor állapotát, és szükség esetén ( 12V-os feszültség érték alá ne csökkenjen ) töltsünk rá. A töltőáram nagyságára az akkumulátor kapacitásának 1/10-e ajánlott, azaz egy 10Ah-ás motor akkumulátort javasolt 1A-es töltőárammal tölteni.

* AGM = absorbent glass mat, a sav üvegszálas gyapotban van felitatva és így megkötve.
**SLA = sealed lead acid, az akkumulátor gyárilag van savval feltöltve és teljesen lezárva.