Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
40 569 Ft - 138 056 Ft
Kapacitás (Ah)
60 - 230
Pozitív saru elhelyezkedése
Méret - Hosszúság (mm)
241 - 517
Méret - Szélesség (mm)
171 - 273
Méret - Magasság (mm)
190 - 240

Banner Energy Bull munka akkumulátor

banner


7termék 17

A Banner Energy Bull sorozatának munka akkumulátorai a hobbi és szabadidős tevékenységekhez készült speciális akkumulátorok. A modern szünetmentes akkumulátorral szemben támasztott követelmények növekedtek, ezért a Banner megújította Energy Bull termékcsaládját. Alaptulajdonságai a megemelt ciklusállóság és a könnyű tölthetőség. Az igényeknek megfelelően jelentősen könnyebb lett az akkumulátorok gondozása, tovább tökéletesedett a szivárgás- és üzembiztonság.

Az új Energy Bull sorozattal a Banner termékválasztéka teljessé vált, új munka akkumulátor termékcsaládja a legmodernebb speciális igényeknek is megfelel.

AZ ENERGY BULL BEVETÉSRE KÉSZ.

A Banner Energy Bull meghajtó akkumulátorok speciális alkalmazási területre készültek. Hordozható energiaforrás vitorlás- és elektromos hajókhoz, lakókocsikhoz, lakóautókhoz, kempingezéshez.

Továbbá felhasználható jelző berendezésekben, napelemes panelekben és elektromos kerekes székekben. További információval telefonon készséggel állunk az Ön rendelkezésére. ( 06-1-330-0404 )

Banner Tipp: Motorcsónak indítására (beépített vagy külső motorral) használjon normál indítóakkumulátort.

GÁZELVEZETŐ CSATLAKOZÓ TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ: Az Energy Bull 955 01 – 959 01 meghajtó akkumulátorok rés alakú, és az akkumulátorban keletkező gázok elvezetésére szolgáló központi gázelvezető csatlakozóval felszereltek. A könyökcsatlakozós gázelvezető tömlőt a megszokott módon illessze a megfelelő nyílásba.

Minden Banner meghajtó akkumulátor fél év garanciával kerül forgalomba.