Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Tomi
2023.09.16
A készülék egy gombos, sima egyszerű. Nem lehet véletlenül másik gombot megnyomni. Tetszik, hogy a fényerő szabályozható a gomb folyamatos nyomva tartásával és hogy a beállított fényértéket megjegyzi. Az pedig alapelvárás volt, hogy dönthető legyen a fejlámpa, hogy a kezem ügyében lévő dolgokat is megvilágítsam.

Az akku 600mAh-s. Sajnos a készülékház nem csavaros összefogatású, így ha az akku meghal, akkor vagy megpróbálhatja az ember szétpattintani és így hozzáférni az akkuhoz, vagy kuka. Ez nem jó, emiatt egy csillag minusz.

A teljes fényerő egyébként nagyon erős. Bőven vissza lehet belőle venni. Korábban Emos Cree Led fejlámpát használtam, az intenzív (szinte napi szintű használat mellett) két évig bírta (akku és a dőlésért felelős műanyag pöckök egyszerre mentek szinte tönkre). Erre három év garancia van. Meglátjuk...

A legjobb az lenne, ha a készülék minden részét meg lehetne újítani, ahogy az elkopik, elhasználódik, eltörik.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza