Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Átlagos értékelés:
4.5 (4 vélemény)
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagy Imre
2024.04.03
A termék kiválóan működött a garancia lejártáig. Sajnos az akksi már nem bírja, így egy teljes feltöltés után is gyenge a fénye és szinte azonnal villogni kezd a piros fény.
Bence
2023.02.09
Maga a lámpa robosztus és érezni, hogy van benne anyag. A fókuszt megfelelően beállítva tényleg messze el lehet vele világítani. A fókuszt a másik végpontba állítva pedig olyan mint egy erős mennyezeti lámpa, széles szögben bevilágítja a teret. Az akkumulátor miatt pedig, nem kell bele elemeket venni.
Tóth Tamás
2022.01.17
Hihetetlen tulajdonságai vannak a lámpának, kültérben éjjel és beltérben hiányzó világításnál is bizonyított! Hosszú évek óta már! Nagyon elégedett vagyok vele!
Czuczor Gergely
2018.08.02
Több varta elemlámpám van,nemrég vásároltam egy night cutter F30R típusú lámpát, a korábbi modellekétől eltérően a fénye szinte melegfehér, és hiába 700 lumen, a high optics 3c hidegfehér fénye 300 lumennel 50 méteren jobbnak tűnik, tisztábban látszódnak részletek. A régebbi ütésálló lámpám 2AA kapcsoló gombja a garancia idő lejárta után tönkrement, sajnos ehhez alkatrészt nem tudtak biztositani. A 3aa típusú kiválóan működik 5 év utáni is varta ready 2 use akksikkal.
Pozitívumok : Li- ion akkumlátor, gazdaságos, powerbank funkció. masszív kivitel, több funkció
Negatívum: Melegfehérbe hajló fény, gyorsan kopik kisebb esésektől súrlódástól is persze ez a működésben nem befolyásolja.
Amit még hiányolok a varta lámpáknál,hogy nincs feltüntetve a fokozatonkénti világítási idő, csak egy maximalizált érték van megadva, ami úgy tapasztaltam leggyengébb fényerőre vonatkozik.
Összeségében ilyen ár-érték arányban akkumulátoros lámpát ennyi garanciával ilyen teljesítménnyel nem kapni máshol. Ezért ajánlom bárkinek, aki egy megbízható tartós lámpát akar.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza