Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Vásárló
2021.11.25
Összességben nagyon jó lámpa, szeretem használni, jó minőségű a burkolat, jó a fogása, akkus elemről is működik.
Egyéb észrevételek: A LED fénye kissé sárgás, olyan lámpát használtam korábban, ami hidegfehér színű volt, egy kis megszokást igényelt. A fúkuszálhatóság nagyon pozitívum.
A ledet védő üveg könnyen karcolódik, egy gyári vászon szövettok sokat segített volna ezen.
65 órát világít elvileg, sehol nincs róla információ, hogy ez melyik fényerő fokozaton lehetséges, 2-3 hét használat után azt kell mondjam, hogy a leggyengébb fényre értik, mivel nálam teljes fényerőn, napi kb 10 perc használattal 2 hét után tölteni kellett az elemeket.
A leírás alapján a többfunkciós bekapcsológomb jelzi, ha az elemtöltöttség alacsony, direkt megvártam, hogy jól lemerüljünk, kíváncsi voltam erre a funkcióra. Sajnos csak a lámpa bekapcsolt állapotában jelzi a merülést, amikor én is látom már hogy gyengén világít, kikapcsolva nem. Ez egy nagyon jó funkció lehetett volna, ha le van rakva a lámpa látható helyen, és nincs használva jó ideig, akkor ha elkezdene villogni pirosan a bekapcsoló gomb, tudnám hogy tölteni kell, ez sajnos így nem valósul meg.
Az elemek cseréje kicsit nehézkes, mivel elég erősen tartják az erős rugók, gondolom erre azért van szükség, ha esetlen leesik, akkor ne mozduljanak ki az elemek.
Ami meglepett, hogy nem jegyzi meg az utoljára használt fényerő módot, mindegy hogy min volt utoljára használna, minddig a legerősebb módban kapcsol be alapból.
Nagyon örülök neki hogy a villogás csak, gyors dupla gombnyomásra kapcsol be.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza