Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gál Álmos
2023.01.04
Egyszerű, de nagyszerű töltő! Teljesen automata, így a kezelése egyszerű, magától értetődő. A cellánkénti töltés nagyon jó, a kijelző letisztult, a készülék valóban hozza azokat a töltésidőket, amelyek a leírásában vannak.
Z
2022.12.22
Mindent tud, ami elvárható egy töltőtől: mindenféle méretű akkut tud tölteni, méghozzá nem párosával, hanem egyesével, cellánként tölti őket.

A kijelzője informatív, az akkukat kényelmesen lehet belerakni, akár működés közben cserélni is lehet őket, a káva strapabírónak tűnik.
Véleményem szerint nagyon jó az ár/érték aránya.

Egyetértek az előttem szólóval: olyan töltőt nem szabadna sem forgalmazni, sem megvenni, ami nem tudja a cellánkénti töltést, mert csak tönkreteszi az akkukat.
Vásárló
2021.11.25
Teszi a dolgát, nagyon jó a cellánkénti töltés, nem is értem miért nem csak ilyen típusú töltőket engednek egyáltalán forgalmazni, volt olyan ceruzaakkum amit használtam, aztán láttam hogy 20 perc alatt fel van töltve, nyilván ott már a kapacitással gondok vannak, egy sima dupla, kijelző nélküli töltővel az ilyen nem lehet észrevenni.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza