Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

CTEK MXS 5.0 akkumulátor töltő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (5 vélemény)
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szijjártó György
2021.01.03
Én egy CTEK 5.0 akkumulátor töltőtt vásároltam ami tökéletesen működik.Karácsony este rendeltem,két ünnep között leltár volt mégis megkaptam feldolgozástól számítva 24 órán belül! Persze ehhez kellet a GLS precíz szolgáltatása.
Pedro
2020.09.02
Teteszetős csomagolás és külső, korrekt burkolat, kábel és kábelsaruk /csipeszek. A használati útmutati kissé magyartalanra sikeredett és nem mindehol egyértelmű de azért el lehet igazodni a segítségével valamint a funkció és időtartam táblázat is igen hasznos. A készülék kijelzés szempontból lehetne informatívabb de alapvetően nagyon jól tette a teszt alany problémás / túlmerült Odyssey AGM verseny akkumnál a dolgát és a rekondícionálás funkció teljesen rendbe is tette (egy másik egszerűbb töltő semmit nem tudott vele kezdeni) így nagyon meg vagyok elégedve, csak javasolni tudom. Az 5 éves garancia szinte hihetetlen, ennek is rendkívül örültem. A bolti kiszolgálás pedig felhőtlen és udvarias volt , ezt külön köszönöm!
Lovász Zsolt Győző
2020.04.12
Maximálisan elégedett vagyok, mind a gyorsasággal, mind a termék minőségével. Én egy CTEK 5.0 akkumulátor töltőtt vásároltam fali konzollal, valamint töltő kábel hosszabbítóval. 3 napon belül megkaptam a termékeket és ki is próbáltam. A töltő használata egyszerű és gyorsan csatlakoztatható. Én nem a csipeszes, hanem a csavaros gyors csatlakozót használom. Nagyon örülök, hogy itt vásároltam és ezt a terméket választottam. Biztosan fogok még itt vásárolni! Köszönök mindent!!!
Angi
2019.08.15
Nagyon profi töltő, csak ajánlani tudom!
Gyula
2018.06.15
A supply üzemmód más tipusoknál elérhető, valószínűleg hanyag használati fordítás és összeollózás eredménye, valamint időnként kicsit "hangos" a töltő. Minden más tekintetben teszi a dolgát!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza