Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Átlagos értékelés:
4.8 (6 vélemény)
(5)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Lukács József
2022.11.30
Elégedett vagyok a szállítás gyorsaságával és a töltővel is.Egy hagyományos akkumulátorhoz és egy EFB aksihoz vásároltam,már mind a két akkumulátort rendbe is rakta és feltöltötte.Csak ajánlani tudom a Céget és a töltőt is.Köszönöm.
Szijjártó György
2021.01.03
Én egy CTEK 5.0 akkumulátor töltőtt vásároltam ami tökéletesen működik.Karácsony este rendeltem,két ünnep között leltár volt mégis megkaptam feldolgozástól számítva 24 órán belül! Persze ehhez kellet a GLS precíz szolgáltatása.
Pedro
2020.09.02
Teteszetős csomagolás és külső, korrekt burkolat, kábel és kábelsaruk /csipeszek. A használati útmutati kissé magyartalanra sikeredett és nem mindehol egyértelmű de azért el lehet igazodni a segítségével valamint a funkció és időtartam táblázat is igen hasznos. A készülék kijelzés szempontból lehetne informatívabb de alapvetően nagyon jól tette a teszt alany problémás / túlmerült Odyssey AGM verseny akkumnál a dolgát és a rekondícionálás funkció teljesen rendbe is tette (egy másik egszerűbb töltő semmit nem tudott vele kezdeni) így nagyon meg vagyok elégedve, csak javasolni tudom. Az 5 éves garancia szinte hihetetlen, ennek is rendkívül örültem. A bolti kiszolgálás pedig felhőtlen és udvarias volt , ezt külön köszönöm!
Lovász Zsolt Győző
2020.04.12
Maximálisan elégedett vagyok, mind a gyorsasággal, mind a termék minőségével. Én egy CTEK 5.0 akkumulátor töltőtt vásároltam fali konzollal, valamint töltő kábel hosszabbítóval. 3 napon belül megkaptam a termékeket és ki is próbáltam. A töltő használata egyszerű és gyorsan csatlakoztatható. Én nem a csipeszes, hanem a csavaros gyors csatlakozót használom. Nagyon örülök, hogy itt vásároltam és ezt a terméket választottam. Biztosan fogok még itt vásárolni! Köszönök mindent!!!
Angi
2019.08.15
Nagyon profi töltő, csak ajánlani tudom!
Gyula
2018.06.15
A supply üzemmód más tipusoknál elérhető, valószínűleg hanyag használati fordítás és összeollózás eredménye, valamint időnként kicsit "hangos" a töltő. Minden más tekintetben teszi a dolgát!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza