Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Skyrich HJTX20HQ-FP 12V 7Ah 420A lítium motorkerékpár akkumulátor
Skyrich HJTX20HQ-FP 12V 7Ah 420A lítium motorkerékpár akkumulátor
55 941 Ft
50 855 Ft
9

Skyrich HJTX20HQ-FP 12V 7Ah 420A lítium motorkerékpár akkumulátor

Jótállási idő
24 hónap
Márka
Skyrich
Kapacitás (Ah)
7
Hidegindító képesség (A)
420
Pozitív saru elhelyezkedése
Jobb és Bal is egyben
Feszültség (V)
12
Méret - Hosszúság (mm)
175
Méret - Szélesség (mm)
87
Méret - Magasság (mm)
130
Külső raktáron
Bolti ár: 55 941 Ft
Online ár: 50 855 Ft
Kezdete: 2024.05.14  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Kedvezmény 9
Megtakarítás 5 086 Ft
Részletek

A motorkerékpár-akkumulátor gyárilag üzembe helyezve = savval feltöltve, hermetikusan lezáva és árammal feltöltve. A lítium-ion  (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátorok az ólom-savas motorkerékpár-akkumulátorokkal ellentétben, nagyobb indítóárammal rendelkeznek és a tömegük jóval kisebb. 

Az összes Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor kisütő árama 40-szerese az akkumulátor kapacitásának. A lítium-ion gyártási technológiának köszönhetően a HJTX20HQ-FP motorkerékpár-akkumulátor  körülbelül 66%-val könnyebb, mint a hasonló ólom-savas motorkerékpár-akkumátor. Élettartama 2000 töltési-merítési ciklus. Az összes Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátor önkisülési mutatója nagyon alacsony. 25°C hőmérséklet mellett több, mint egy évig is raktározható. A gyártó fél évente ajánlja minimum 1x az akkumulátorok újbóli töltését.
HJTX20HQ-FP motorkerékpár-akkumulátor  töltésére LiFePO4-hez alkalmas töltő, vagy gondozásmentes akkumulátorokhoz használatos töltő szükséges. A használandó töltő ne rendelkezzen automatikus szulfátlanító funkcióval! Összehasonlítva az ólom-savas motorkerékpár-akkumulátorokkal, a lítium-ion motorkerékpár-akkumulátoroknak a nagyobb indítóáram értékük az előnyük. Szükség esetén a töltési áram a kapacitásuk 10-szerese is lehet. Ennek köszönhetően a lítium-ion motorkerékpár-akkumulátort hozzávetőlegesen 6 perc alatt is fel lehet teljesen tölteni. A HJTX20HQ-FP lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor bármilyen motorkerékpárban használható, természetesen a méreteiből adódóan ahová befér. Ha a motorkerékpár alapjárati fordulatszáma mellett a generátor kapocsfeszültségének az értéke 14.0V - 15.0V közötti, NEM szükséges átalakítani a motorkerékpár töltési rendszerét.  
 

A Skyrich lítium-ion (LiFePO4) motorkerékpár-akkumulátorok  jellemző tulajdonsága a kisebb méret is. A csomag tartalmaz öntapadós térkitöltő elemeket, hogy az akkumulátort megfelelően lehessen rögzíteni. Az előírásszerű használat betartása során nem fordulhat elő robbanás, tűzveszély. A HJTX20HQ-FP lítium-ion motorkerékpár-akkumulátor kíméli  a környezetett, mivel nem tartalmaz ólmot, higanyt és kobaltot. Szintén nem tartalmaz kénsavat, mint az ólom-savas akkumulátorok. Ennek köszönhetően bármilyen helyzetben használható (feje tetejére állítva is, csak ne érjenek össze a pólusok).

Adatok
Cikkszám
HJTX20HQ-FP
Tömeg
1,7 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!