Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a VARTA Mintaboltból!

Blog

VARTA a mindennapokban

GSZM
2021.11.04 09:31
VARTA a mindennapokban

Varta a mindennapokban

Önnel is előfordult már, hogy az éjszaka folyamán kiment a mosdóba és kislábujjal belerúgott a szekrény szélébe a vaksötétben? Esetleg elment volna este futni vagy biciklizni, de a gyenge kivilágítottság miatt nem merte bevállalni? Netán a buszon hazafele olvasott volna, de a sofőr nem kapcsolta fel a belső lámpákat és koromsötétben ült? Vagy talán az fordult elő, hogy a nap közepén jött rá, hogy 10%-on van a telefonja és nincs önnél hálózati töltő? Vagy csak szimplán érintkezési hibás lett a kábel? Ha fent említett kérdések bármelyikére igen volt a válasz, örömmel mutatom be önnek a VARTA által kínált megoldásokat a legkülönfélébb problémákra.

Este vagy éjszakába nyúlóan kirándulnék, de nem merek, mert a sötét erdőségekben félek, hogy eltévednék, letérnék az útról. Mi tévő legyek?

Először is, jó megoldás lehet beszerezni egy fejlámpát vagy egy zseblámpát, vagy mindkettőt, elvégre a fejlámpa csak abba az irányba világít, amelyikbe fejünk fordul, nem abba, amelyikbe éppen nézünk. Érdemes lehet azonban fejlámpát (is) beszerezni, ugyanis a zseblámpák nagy hátránya, hogy egyik kezünket mindig lefoglalják, így bármilyen mozdulatsor, ami két kezet igényel, legyen az valamilyen mászás, felkapaszkodás, evés vagy akár biciklizés (amennyiben gyenge lenne a biciklilámpa fénye vagy nem lenne rajta).
A Varta zseblámpák különböző igénykehez igazítva különböző fényerővel és funkciókkal állnak vevőink rendelkezésére, függően attól mennyire erős lámpára van szükség és milyen extrákkal.

  • Night Cutter termékcsaládunk virtuálisan kettévágja az éjszakát. Prémium újratölthető lámpák, Li-ion akksival, melyhez tartozik egy lemerülési indikátor, 4 fajta fénykibocsájtási móddal (gyenge, közepes, erős, villogó). A benne lévő Cree led nagy teljesítményre képes, elérheti akár 700 lumen fényerősséget is. Víz (IPX4)- és ütésálló (2 méterről ledobva). Vész esetén akár még vésztöltőnek is használható, így nem kell félni hogy az erdő közepén lemerül a telefonunk és eltévedünk
  • A High Optics elemlámpák prémium anyagokból készülnek és a fényerejükre se lehet panasz: 3-5W-os izzókkal és precíziós fókusszal vannak ellátva a legoptimálisabb teljesítmény érdekében
  • Az Indestructable (elpusztíthatatlan) termékcsalád már a nevével is sugallja mire tervezték. Víz-, por- és ütésállóak, robosztus szerkezettel ellátva a minél nagyobb ellenállás eléréséért. A gumírozott elemek és az eloxált alumínium ház mind hozzájárulnak ezen fényforrások szívósságához, melyek nem hagyják cserben az embert extrém környezetekben
  • Az Outdoor Sports termékek tökéletes választás minden kalandvágyó ember számára. ütés- és vízállóak, így ha kiesne a kezünkből a zseblámpa, vagy esetleg a fejünkről levéve leesne a fejlámpa sem lesz probléma.

Fejlámpák:

 

Zseblámpák:

 

 

Otthon rossz helyen van a villanykapcsoló, és a sötétségben kell végigmennem a folyosón, mit lehetne tenni azért, hogy ne rúgjam be a lábam mindig valamibe? Az udvarra belépve nagy a sötétség, jó lenne, ha valami azonnal világítana ahogy belépek, de vajon mi?

 

Amennyiben nem akarunk villanyszerelőt hívni és falat bontani, hogy a vezetékeket máshová vezessük vagy újat húzassunk be, érdemes lehet elgondolkozni egy olcsóbb és gyorsabb alternatíván, ilyen a mozgásérzékelős éjszakai világítás, ami csak egy bizonyos sötétségi szint után kapcsolódik be és csakis mozgásra. könnyen felhelyezhető bármilyen fal felületre, és akár több mint 24 órán keresztül is képes világítani

 

 

 

 

Otthon nincs megfelelő helyem olvasni, ritkás a fény vagy szemből jön, valamint utazás közben is sokszor túl sötét van hozzá. Mit lehetne ez ellen tenni?

Nos, amennyiben nem akarunk otthona beújítani egy olvasó lámpát, vagy fölösleges is lenne, mert nem asztalnál olvasunk, hanem mondjuk a kanapén fekve vagy ülve, akkor érdemes beszerezni a VARTA Book Light nevű eszközét, melyet bármilyen, nem túl vastag felülethez oda tudunk csíptetni.

Lemerült a telefonom, és nincs nálam töltő. Mit tegyek? Érintkezési hibás a csatlakozóm. Elszakadt a kábelem. Nem működik a hálózati adapter. Mi tévő legyek?

Nos, ha a tragédia már megtörtént, csak mástól tudunk kérni töltőt, azonban arra ha napközben merül le a telefonunk, vagy ha tönkremegy a hálózati töltőnk jó előkészület lehet egy vésztöltő/Powerbank beszerzése. Powerbankoknak az egyik nagy előnye, hogy hordozható, és nem foglal el sok helyet, így bárhova vihetjük magunkkal, ahova csak szeretnénk. Több fajtájuk van, amik különböznek méretben, nehézségben és töltési gyorsaságban. Egyes powerbankoknak van Lcd kijelzője, valamint van olyan is, ami rendelkezik vezeték nélkül töltés funkcióval. Ezen kívűl a Varta kínálatában megtalálhatóak kábelek és átalakítók is, ha esetleg tönkre menne a kábel vagy az adapter.

Powerbankok:

Töltők, adapterek, kábelek