Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapesten belül vállalunk autó akkumulátor kiszállítást, mindössze 1890 Ft-os díj ellenében. Kérjük, éljenek ezzel a kényelmes szolgáltatással!

Yuasa GYZ16H 12V 16Ah 240A GEL motorkerékpár akkumulátor
Yuasa GYZ16H 12V 16Ah 240A GEL motorkerékpár akkumulátor
88 561 Ft
80 510 Ft
9

Yuasa GYZ16H 12V 16Ah 240A GEL motorkerékpár akkumulátor

Jótállási idő
24 hónap
Márka
Yuasa
Kapacitás (Ah)
16
Hidegindító képesség (A)
240
Pozitív saru elhelyezkedése
Bal oldal
Feszültség (V)
12
Méret - Hosszúság (mm)
150
Méret - Szélesség (mm)
87
Méret - Magasság (mm)
145
Külső raktáron
Bolti ár: 88 561 Ft
Online ár: 80 510 Ft
Kezdete: 2024.05.14  
Az Online ár kizárólag megrendelés esetén érvényes!


*A termékről látható kép illusztráció, a valóságban eltérő lehet. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Az esetleges változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!


Kedvezmény 9
Megtakarítás 8 051 Ft
Részletek

A Yuasa géles motorakkumulátorok zárt rendszerű ólom-savas akkumulátorok, amelyek elektrolit helyett gélszerű elektrolit anyagot tartalmaznak. Ez számos előnnyel jár a hagyományos savas akkumulátorokhoz képest:

  • Karbantartásmentes működés: A géles kialakítás miatt nincs szükség az elektrolitszint ellenőrzésére vagy utántöltésére, így a Yuasa géles akkumulátorok gyakorlatilag karbantartásmentesek.
  • Szivárgásmentes: A zárt rendszerű kialakítás miatt a géles akkumulátorok nem szivárognak, így biztonságosabban használhatók különböző pozíciókban, mint a hagyományos savas társaik.
  • Rezgésállóság: A gélszerű elektrolit jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a folyékony elektrolit, ami fontos szempont a motorkerékpárok és egyéb terepen használt járművek esetében.
  • Lassú önkisülés: A Yuasa géles akkumulátorok önellátási rátája alacsonyabb, mint a hagyományos savas akkumulátoroké, így hosszabb ideig tárolhatók töltés nélkül.
  • Hosszabb élettartam: A gél védi az ólomlemezeket a korróziótól, így a Yuasa géles akkumulátorok általában hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos savas akkumulátorok
Adatok
Cikkszám
GYZ16H
Tömeg
5,6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!